Kolsyreis - All information om Kolsyreis

Kolsyreis till Halloween eller Nyår

Kolsyreis till Halloween eller Nyår

Att ha kolsyreis eller torris i bålskålen på Halloween är en riktig succé. Så väl vuxna som barn uppskattar rökeffekterna av kolsyreis.

De senaste åren har det blivit allt vanligare att beställa en kolsyreis till Halloweenfesten eller till Nyårsfesten. I de större städerna finns det företag som kör ut kolsyreis till privatpersoner strax innan Halloween och Nyår. Det går också att få kolsyreisen hemkörd till andra fester under året men då kan avgiften vare lite högre.

Tyvärr är det väldigt få som säljer kolsyreis och inte ens den som erbjuder maskeradkläder till Halloween erbjuder kolsyreis eller torris. För att hitta ett företag som säljer kolsyreis kan du titta på sidan om att köpa kolsyreis.Viktigt att veta om kolsyreis till Halloween

Kolsyreis på Halloweenfesten

Kolsyreisen är kallare än -78°C vilket kan leda till direkt förfrysning vid hudkontakt.

Då ni beställer kolsyreis till Halloween ska ni köpa kolsyreis i form av pellets. Be också företaget ni köper kolsyreisen av att köra hem torrisen till er Halloweenfest eftersom det är viktigt att hanteringen och förvaringen av kolsyreisen sker på rätt sätt.

När man använder kolsyreis i en bålskål på Halloween kan det vara lockande för barn eller de som tidigare druckit en del bål på kvällen att fiska upp en bit rykande kolsyreis. Detta kan leda till svåra skador.

Det är därför viktigt att man placerar hela bålskålen i en större skål med någon liter vatten i botten. Sedan häller man försiktigt i kolsyreisen, som kommer i form av pellets, i vattnen som nu finns mellan de båda skålarnas väggar.

Innan ni köper kolsyreis ska ni läsa igenom riskerna med kolsyreis eftersom det finns flera risker som man inte tänker på när man hanterar torris.